Project Description

FÖRETAGSMÄSSA

Ett vanligt förekommande event där företag bjuder in sina kunder och låter sina leverantörer vara med och visa sina produkter under dagen för att sedan förenas med mat och underhållning under kvällen. Mässan blir kostnadseffektiv om man på dagen använder tältet som utställning och sedan dukar om till fest på kvällen. Det behöver givetvis inte vara tält inblandat, våra möbler passar lika väl i en lagerlokal och vi har möbler för både utställningen och för middagssittningen. Behöver lagerlokalen piffas upp inför festen kan vi även hjälpa till med detta.

CA 100-LAPPEN PER PERSON

Tillbaka till tältet. Ett tält som mäter 10×15 kan, om man möblerar med bänkset, hysa upp till 200 personer och dessutom ha plats för t.ex. en liten scen. Kostnaden för detta tält och bänkset för 200 gäster, monterat (transport tillkommer), hamnar på ca 100-lappen per person och då kan man använda tältet som extra utställningsplats under dagen. Många av våra tält kan dockas direkt mot en port eller liknande för att nyttja både lager och tält tillsammans.

En extra krydda kan vara att kocken står och grillar mat i ett speciellt grilltält som vi tillhandahåller. Detta grilltält kan stå i anslutning till huvudtältet så gästerna kan hämta maten direkt vid grillen. De 200 gästerna vi nämnde ovan är bara en av våra många storlekar vi erbjuder, 30 personer är inte för litet och 1 000 är inte för stort!