FRÅN TRE TÄLT TILL EN KOMPLETT FEST

Det hela började med tre tält och några bänkar. Året var 1996 och Comix AB hade precis blivit återförsäljare åt Rent a Tent i Gävle. Genom åren blev tälten fler och bänkarna fick sällskap av bord, golv och andra produkter som förgyller ett event. När AA Tält & Fest kom in i bilden år 2002 fortsatte företaget sin tillväxt. Idag har vi ett välfyllt utbud med 3500 kvm egna tält och möbler för ca 3500 personer. Hos oss hittar du belysning, golv, mattor, barer, ståbord, garderob, kyl, värme, scen, trottoarpratare och så mycket mera. Vi hyr alltså ut det mesta från porslin till pampiga takkronor och kan via samarbetspartners ordna med portabla toaletter, blomsterarrangemang och fyrverkerier.

VI FÅR DET ATT FUNGERA

Idag levererar vi produkter till så väl privatpersoner som företag, med tyngdpunkten på företag. Vi hanterar lite drygt 500 st. beställningar varje år, allt från enstaka stolar till tältlösningar på hundratals kvadratmedel. Vår styrka är flexibiliteten, och vår trygghet gentemot kund att alltid få det att fungera! Vi levererar, monterar och hämtar där det behövs och för de mindre beställningarna kan kunden hämta det hos oss.

Våra lokaler ligger på Södra Skeppsbron 30. Här har vi både kontor och ett lager på ca 1000 kvm.

AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé lyder:

”Med våra tält, tillbehör och medarbetare ska vi tillgodose våra kunders önskemål och behov ifrån den lilla trädgårdsfesten till världskoncernens bolagsstämma. Vi och våra medarbetares erfarenhet och know-how, samt vår utveckling av tält och tillbehör, ska ge våra kunder alla möjligheter till ett lyckat arrangemang”

Nöjda kunder är vår bästa marknadsföring, de är våra ambassadörer.

Välkommen att bli en nöjd kund du också!