FRÅN TRE TÄLT TILL EN KOMPLETT FEST

Det hela började med tre tält och några bänkar. Året var 1996 och Comix AB hade precis startat som franschisetagare inom Rent a Tent i Gävle. Genom åren blev tälten fler och bänkarna fick sällskap av bord, golv och andra produkter som förgyller ett evenemang/möte. När AA Tält & Fest kom in i bilden år 2002 fortsatte företaget sin tillväxt. Idag har vi ett välfyllt utbud med 4500 kvm egna tält och möbler för ca 3500 personer.

I vårt sortiment finner du belysning, golv, mattor, barer, ståbord, garderob, kyl, värme, scen, trottoar pratare och så mycket mera. Med andra ord hyr vi ut det mesta från porslin till pampiga takkronor och kan via samarbetspartners ordna med portabla toaletter, blomsterarrangemang och fyrverkerier.

VI FÅR DET ATT FUNGERA

Idag levererar vi produkter till så väl privatpersoner som företag, med tyngdpunkten på företag. Vi hanterar lite drygt 600 st. beställningar varje år, allt från enstaka stolar till tältlösningar på hundratals kvadratmedel. Vår styrka är flexibiliteten, och din trygghet som vår kund är att vi alltid ser till att det fungera!

Vi levererar, monterar och hämtar där det behövs och för de mindre beställningarna kan ni hämta hos oss.

Vi finns på Södra Skeppsbron 30. Här har vi både kontor och ett lager på ca 1000 kvm.

AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé lyder:

”Med våra tält, tillbehör och medarbetare ska vi tillgodose våra kunders önskemål och behov ifrån den lilla trädgårdsfesten till världskoncernens bolagsstämma. Med vår erfarenhet och know-how, samt vår utveckling av tält och tillbehör, ger vi våra kunder möjligheter till ett lyckat arrangemang”

Nöjda kunder är vår bästa marknadsföring, de är våra ambassadörer.

Välkommen att bli en nöjd kund du också!