JOBBA HOS OSS

När vi söker nya medarbetare till vårt team så lägger vi ut annonser här. Det går också bra att höra av sig direkt till oss om du är intresserad av arbete, se mer på Kontakt.


Serviceinriktad och engagerad timpersonal sökes till familjeföretag

Om Tält & Fest
Med våra tält, tillbehör och medarbetare ska vi tillgodose våra kunders önskemål och behov ifrån den lilla trädgårdsfesten till världskoncernens bolagsstämma. Med vår erfarenhet och know-how, samt vår utveckling av tält och tillbehör, ger vi våra kunder möjligheter till ett lyckat arrangemang.

Vi startade 1996 med några tält och bänkset. Idag har AA Tält & Fest ett välfyllt utbud med ca 4500 kvm tält och möbler för ca 3500 personer. I vårt sortiment finns även belysning, golv, mattor, barer, ståbord, garderober, kyl, värme, scen, trottoarpratare och mycket mer. Vi kan även via samarbetspartners ordna med portabla toaletter, blomsterarrangemang och fyrverkerier. Du hittar oss på Södra Skeppsbron 30 i centrala Gävle.

Vi får det att fungera
Vår styrka är vår flexibilitet! Vi levererar både till företag och privatpersoner och hanterar runt 600 beställningar varje år – allt från enstaka stolar till tältlösningar på hundratals kvadratmeter. Med vår kompetens och vårt serviceinriktade arbetssätt skapar vi tillit hos våra kunder och ser alltid till att få det att fungera.

Vi söker
Är du serviceinriktad och alltid gör det lilla extra för att kunden ska bli nöjd? Vi utökar vårt team och söker dig som vill arbeta på timmar med tillträde omgående. Du ska tycka om fysiskt arbete i alla väder, ha lätt för att lära dig nya saker och ha en lösningsorienterad inställning till ditt arbete. För att trivas i rollen bör du tycka om att samarbeta med en liten grupp kollegor och vara självgående. B-körkort är ett krav och det är meriterande om du har truckkort. Vi arbetar både dag- och kvällstid samt på helger, men schemalägger tillsammans för att skapa de bästa förutsättningarna för verksamheten.

Ansökan
Ansök genom att skicka ditt CV (inklusive information om körkort) och ett personligt brev till post@taltofest.se. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Vid frågor om tjänsten ring Peter Jansson på 070-652 15 98.